Složimo život zajedno

Priključi se kampanji

Obraćam se svima, jer ono što želim je biti direktni predstavnik svih naših ljudi, a ne pojedinih interesnih, financijskih, poslovnih ili političkih grupa koje upravo na donacijskom modelu baziraju svoje buduće poslovne ili političke interese.

Stoga, podrži naše aktivnosti svojom donacijom, jer svaka donacija je vrijedna!
Velikim brojem malih donacija omogućujete potpunu neovisnost u sadašnjem i budućem djelovanju za korist svih ljudi za koje se kandidiram kao predstavnik u Hrvatskom Saboru i pomažete da već od početka složimo život zajedno.

IBAN: HR8024070001500009523

Sredstva prikupljenja donacijama služe:

isključivo za izborne aktivnosti, poput organizacije susreta s članovima naše zajednice i ostalih manjinskih zajednica na čitavom teritoriju Republike Hrvatske

pokretanju i održavanju informacijske infrastrukture preko koje komuniciramo s vama

pripremu i izradu promocijskih materijala u svrhu upoznavanja najšireg kruga članova naše zajednice sa programskim vrijednostima (letci, programska platforma).

Donacijom omogućujete svim našim ljudima dobivanje točne i jasne informacije o ciljevima zbog kojih se angažiramo, smjer kojim namjeravamo ići i način na koji ćemo služiti interestima svih koje ćemo zastupati.

Stoga, podrži naše aktivnosti svojom donacijom, jer svaka donacija je vrijedna!
IBAN: HR8024070001500009523

Javite na e-mail: parlamentarnizbori2020@gmail.com
ili na broj telefona 099 266 55 99

  Želiš postati dio tima i učiniti ga boljim svojim angažmanom?

  Dragi prijatelji, u svakoj izbornoj kampanji volonteri su ključni dio.

  Zašto? Zato jer je volontiranje svjesna odluka svakog pojedinca da je vrijedno uključiti se i dati svoj doprinos.
  Entuzijazam i energija koji unose i daju volonteri u svakom projektu ili kampanji ne mogu se nadomjestiti niti kupiti. Temelje se na povjerenju, zajedništvu i vjeri u ciljeve oko kojih smo se skupili.

  Upravo zbog toga, ako ste i vi među onima koji žele ljepši osjećaj kad kažete: „Ja sam Bošnjakinja/Bošnjak iz Hrvatske, i da znate da je to istinit osjećaj, priključite se našem timu budućnosti koji će dati sve od sebe kako bi SLOŽILI ŽIVOT ZAJEDNO.

  Popunite formu ispod ili se javite na e-mail: parlamentarnizbori2020@gmail.com ili na broj telefona 099 266 55 99.

  Bermin Meškić © 2021. Sva prava pridržana.